Ez itt a TE hirdetőd!

Kategória:
Helyi téma, Város hírei

Létrehozva:
2022-07-10 09:52:56

Cikk írója:
Bp Hirdetője


Ez itt a TE hirdetőd!


Szeretettel Üdvözöllek a Bp Hirdetője portálon!

Célunk a Bp Hirdetője oldal létrehozásával az volt, hogy ne csak tartalmas, de hasznos és könnyed kikapcsolódást is nyújtsunk Látogatóinknak. Röviden bemutatom a budapesti hirdető oldalt, amely nemcsak hirdetési lehetőségeket kínál, de több más részből is áll.

1. Az ApróHirdető részen böngészhetsz a hirdetések közül, sőt Te is feladhatod hirdetéseidet, ha szeretnéd. Ugyanazt a hirdetést elég csak egyszer feladni, bármely apróhirdetőnkben, mert nemcsak Budapest egész területén jelenik meg, de 349 másik város apróhirdető oldalán is, illetve 100 Partner Magazinunk hirdetései között is.

2. Városi Ajánló, ahol Budapest főbb látnivalóit ismerheted meg. Budapest összesen 23 kerületből áll, így nem volt nehéz dolgunk, amikor összeállítottuk a legérdekesebbeket, és a legszebbeket. Minden egyes kerületről több csodálatos látnivalót is felfedezhetsz, mi nagyon élveztük, amikor kutattunk egy-egy kerület után. Ha programot szeretnél ajánlani, vagy esetleg valami szolgáltatást KIEMELVE reklámozni, akkor kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot az írásom végén található linken keresztül.

3. Városi Magazin, itt további érdekességeket találsz cuki állatokról, vagy történeteket olvashatsz, esetleg receptjeink közül válogathatsz.

 

FIGYELMEZTETÉS!

A portálon található valamennyi felhasznált fényképen jelöltem a(z) – remélhetőleg – eredeti forrást. Ha esetleg nem helyesen, akkor kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot, és azonnal leveszem a képet. Köszönöm szépen.

                                       

A Bp Hirdetője portál szerkesztő-írója:

Léner Szilvia Mária

Ha szeretnél írni nekem, akkor kérlek a Kapcsolat dobozt használd!

Minden látogatásnak, megkeresésnek örülünk! Érezd jól magad az oldalon.

 

 

Városi magazin cikkek

További magazin cikkek »

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

 

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »